Boekhoudprogramma voor ZZP'ers:
Waarom?


 

Boekhoudprogramma voor ZZP'ers - Waarom?

Waarom?

De ondernemers achter Boekhoudprogramma voor ZZP'ers zijn Et Goes en Stephanie Zwier, beiden ZZP'ers sinds 2006 en 2008. Et programmeerde al sinds zijn zevende en verkocht zijn eerste programma's toen hij 14 jaar oud was. Tijdens en na zijn studie informatica aan de Universiteit Utrecht heeft hij jarenlang de boekhouding van de BV's van zijn vader verzorgd. Ook Stephanie hield als ZZP'er haar eigen boekhouding bij en ontwikkelde een sterk inzicht in het gebruiksvriendelijk maken van software tijdens haar werkzaamheden als ICT en kennismanagement expert.

We merkten al snel dat de bestaande boekhoudprogramma's eigenlijk veel te complex en te duur zijn voor ZZP'ers. Begin 2016 lanceerden we daarom ons eigen boekhoudprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor ZZP'er met een Apple Mac.

We zijn ervan overtuigd dat elke ZZP'er met onze App zeer eenvoudig zijn boekhouding kan doen. Klanten geven aan dat het programma heel logisch en gebruiksvriendelijk werkt: "Voor mij, met een mini-eenmanszaak, is dit een ideaal programma: veel opties, maar als je ze niet nodig hebt zitten ze ook niet in de weg". Laten we wel eerlijk zijn: Niemand houdt ervan zijn boekhouding te doen, maar met ons boekhoudprogramma gaat het allemaal zo snel en soepel dat je er niet meer tegenop ziet. Een dure boekhouder is vaak niet meer nodig, waardoor je geld overhoudt voor leukere dingen.

Voor een hogere veiligheid hebben we er expliciet voor gekozen om alle boekhoudgegevens alleen offline, op je eigen Mac, op te slaan. Hierdoor is het risico dat je klant- en boekhoudgegevens op straat komen te liggen veel kleiner dan bij online boekhoudprogramma's. Heel bijzonder is dat je zowel de aangifte omzetbelasting als inkomstenbelasting zelf kunt doen. Je neemt wat getallen over en de aangiftes zijn klaar.

Daarnaast onderscheiden we ons door onze zeer persoonlijke aanpak. We beantwoorden alle mails persoonlijk en waarderen de tips en opmerkingen van onze klanten sterk. Zie b.v. de feedbackpagina waar je alle tips van klanten kunt bekijken. We hanteren scherpe tarieven en er zijn geen rare condities. Zo kun je het abonnement elke maand opzeggen mocht je niet tevreden zijn. Als je de App installeert kun je het 14 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen. Na deze 14 dagen hoef je niets te doen. Je hoeft pas te betalen als je daadwerkelijk het abonnement start.

Wat kun je allemaal met Boekhoudprogramma voor ZZP'ers?


 Laat je overtuigen en probeer het gratis

Mac boekhoudprogramma speciaal ontwikkeld voor de zelfstandige.

Vergelijking Mac boekhoudprogramma's

Terug naar beginpagina