Mac Boekhoudprogramma:
Gratis aangifte inkomstenbelasting 2016 doen


 

Probeer gratis
Mac Boekhoudprogramma - Aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers

Gratis aangifte inkomstenbelasting 2016 doen

De wonderen zijn de wereld nog niet uit!
Met Mac Boekhoudprogramma kunt u de aangifte inkomstenbelasting over 2016 gratis doen. U heeft geen boekhouder nodig, en u hoeft werkelijk niets te betalen.

Mac Boekhoudprogramma is speciaal ontwikkeld voor de kleine zelfstandige en verzorgt voor u zowel de aangiftes omzetbelasting als de complexe aangifte inkomstenbelasting. Het programma maakt een winst-verlies-rekening en tevens een balans.

Aangifte inkomstenbelasting met Mac BoekhoudprogrammaMaar wat helemaal revolutionair is: het programma rekent de gehele aangifte inkomstenbelasting door voor u. Elk (zakelijke) scherm van het aangifteprogramma IB2016 voor ondernemers wordt door het boekhoudprogramma vooraf ingevuld voor u. U bladert rustig door de schermen (zie afbeelding rechts) en neemt elk getal (in het rood gedrukt) over in het aangifteprogramma. Makkelijker kan het niet.

Het programma is gratis als u de 14 dagen proefperiode gebruikt. Als u dus binnen die twee weken al uw facturen en nota’s over 2016 in kunt voeren, dan kunt u de aangifte inkomstenbelasting afronden. Heeft u een maandje meer nodig, dan kost dat slechts 9,90 euro ex BTW. Bent u tevreden met het programma, dan kunt u een jaartegoed kopen voor slechts 99 euro ex BTW.

Kijk even bij “Is dit boekhoudpakket voor mij geschikt” op de pagina Veelgestelde vragen of het programma inderdaad de aangifte inkomstenbelasting voor uw bedrijf kan voorbereiden.

Zoja, download dan snel de proefversie en u kunt direct aan de slag!
U hoeft alleen even uw facturen en nota's over 2016 in te voeren en u kunt direct de aangifte inkomstenbelasting doen.


Terug naar beginpagina

Download de proefversie